Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Soorten trouwboeken
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Belangrijke fotomomenten

U huurt de bruidsfotograaf meestal niet de hele dag in. U kunt zelf bedenken welke momenten van de dag u het belangrijkst vindt en welke u zeker gefotografeerd wilt hebben. Natuurlijk is dit voor iedereen anders, maar hieronder ziet u alvast een overzicht van de mooiste fotomomenten.

De voorbereiding
Wat veel mensen vergeten te fotograferen is de voorbereiding op de grote dag. Het is later heel leuk wanneer u foto’s heeft van de bruidegom die zijn pak aantrekt, van de bruid die in de make-up gezet wordt of van de bruidegom die bij de bruid arriveert.

De aankomst
De aankomst op de locatie is ook altijd een mooi moment. Of u nou in de limousine, in een koets of op de fiets komt, het is leuk om foto’s te hebben van het moment van aankomst. Dat is het moment dat de dag echt begint.

De kus
Vlak na het jawoord volgt de kus, dit is natuurlijk het allerbekendste fotomoment. Een goede bruidsfotograaf weet de kus in één keer mooi vast te leggen.

Het omdoen van de ringen
Het meest symbolische moment van de hele dag is misschien wel het omdoen van de ringen. Dit is een prachtig moment, en foto’s hiervan mogen eigenlijk niet ontbreken. Het geven van een jawoord is natuurlijk niet te zien op een foto, daarom is het des te leuker om wel mooie foto’s van het omdoen van de ringen te hebben.

Het aansnijden van de taart
Het aansnijden van de taart is het einde van alle plechtigheden en het begin van het feest. Een leuk moment om op te foto te hebben. Zeker wanneer u een mooie kleurrijke bruidstaart heeft zorgt dit voor vrolijke, kleurrijke foto’s.

Reportage
U kunt er ook voor kiezen om op een aparte locatie met z’n tweeën gefotografeerd te worden, voor of na de plechtigheid. Die locatie kunt u in overleg met de fotograaf zelf uitkiezen, dit kan bijna elke locatie zijn die u maar wilt. U heeft dan een hele serie mooie foto’s van jullie tweeën in de bruidskleding.

Wanneer u niet de hele dag laat fotograferen is het belangrijk om zelf te goed te bedenken welke momenten van de bruiloft u belangrijk vindt. Het is zonde als u achteraf baalt van het feit dat er geen foto’s zijn gemaakt van een bepaalde gebeurtenis.