Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Soorten trouwboeken
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare bruidsfotografen in regio Haarlem

FloorFoto

FloorFoto Adres:
FloorFoto
Vosmaerstraat 99
2032 LC Haarlem

Tel. 0618113965

Website. www.floorfoto.com
Email. info@floorfoto.com

Beschrijving:
FloorFoto is genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2014!

Ieder stel dat gaat trouwen is anders. Daarom bespreek ik graag van tevoren met jullie het verloop van de dag, de mooiste locatie(s) voor een reportage en natuurlijk de stijl voor een persoonlijke bruidsreportage. Vol enthousiasme en creativiteit leg ik vervolgens jullie trouwdag vast, onzichtbaar op het juiste moment!

Spontane foto’s, details & intieme sfeeropnames wisselen elkaar af, en kunnen naar keuze verwerkt worden in een prachtig digitaal of klassiek ingeplakt album. En dat voor een heel betaalbare prijs. Een bruidsreportage is al te boeken vanaf 450 euro. Jullie krijgen daarvoor altijd binnen drie weken een DVD met alle zorgvuldig bewerkte foto’s in hoge resolutie in zowel kleur als zwart/wit. Daarnaast maak ik kort na de bruiloft een online gallery om alvast de eerste beelden te kunnen bekijken en te delen met vrienden en familie.

Naast fotografie kan ik ook samen met een collega professionele videoregistratie aanbieden. Op zoek naar een DJ of band? Door mijn jarenlange ervaring in de muziek kan ik je daar wellicht in adviseren. Neem contact met me op voor alle mogelijkheden.

Plaatsen in de regio Haarlem