Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Soorten trouwboeken
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare bruidsfotografen in regio Noord-Midden Limburg

Peter Kroon Fotografie

Peter Kroon Fotografie Adres:
Peter Kroon Fotografie
Dorpsstraat 64a
6074 GD Melick

Tel. 0475-520739

Website. www.peterkroonfotografie.nl
Email. info@peterkroonfotografie.nl

Beschrijving:
Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Dan bent u bij Peter Kroon Fotografie aan een vertrouwd adres!

Een bruiloft is natuurlijk een speciale dag die u ongetwijfeld vast wil leggen voor een blijvende herinnering. Na een persoonlijk gesprek in onze winkel of bij u thuis, bespreken we alle facetten van jullie bijzondere dag. De wettelijke voltrekking, het kerkelijk huwelijk, foto’s van de voorbereiding, de reportage op een prachtige locatie, aangereikt door het bruidspaar of op mijn advies waar de mooiste foto’s te maken zijn, het aansnijden van de taart of het toasten op jullie verbintenis, het kan allemaal.

De hele dag wordt voor het bruidspaar gereserveerd tot aan de receptie, zonder bijkomende kosten. Dat geeft het bruidspaar de rust op deze bijzondere dag, om te genieten in plaats van te moeten haasten om binnen de afgesproken tijden te “werken”.

Na jullie huwelijk gaan wij met de gemaakte beelden aan de slag om dit tot een bijzonder album te verwerken. Dit kan in een klassiek convensioneel album, maar uiteraard ook met de laatste digitale technieken om er een mooi fotoboek in hoogwaardige kwaliteit van te maken.

Verder kunnen wij voor u de uitnodigingen verzorgen. Wij hebben een aantal voorbeeldboeken met prachtige kaarten waar u een keuze uit kunt maken. Vindt u dit te “gewoontjes”, dan kunnen wij speciaal voor u een uitnodiging ontwerpen die volledig bij uw wensen, smaak of bruidsthema aansluiten. Uiteraard kunt u bij ons ook de bedankjes voor jullie gasten laten maken, in onze winkel kunt u hier verschillende voorbeelden van bekijken.

Plaatsen in de regio Noord-Midden Limburg