Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Soorten trouwboeken
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Traditioneel trouwboek

Bij een traditioneel trouwboek worden de foto’s eerst afgedrukt, en daarna allemaal netjes in het boek geplakt. De foto’s zitten dus gewoon, net als vroeger, bovenop de bladzijden geplakt.

Het inplakken van foto’s is tegenwoordig eigenlijk niet meer nodig dankzij alle digitale fotoalbums, maar toch heeft een traditioneel trouwboek vaak veel meer sfeer dan een digitaal fotoalbum. Wanneer u zelf veel tijd en moeite heeft gestoken in het knip- en plakwerk wordt het vaak een heel persoonlijk boek.

Een traditioneel trouwboek kunt u precies maken zoals u dat wilt. U kunt alle foto’s keurig netjes naast elkaar plakken, maar u kunt er ook voor kiezen om foto’s schuin te plakken, of half over elkaar heen. U kunt makkelijk stukjes van foto’s afknippen wanneer iets bijvoorbeeld net niet helemaal past, en zo het album helemaal in elkaar zetten zoals u dat wilt

Het inplakken van de foto’s lijkt misschien wat ouderwets, maar een traditioneel fotoboek kan veel meer sfeer hebben dan een digitaal fotoalbum, en u heeft hier zeker nog lang plezier van.