Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Soorten trouwboeken
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Digitaal trouwalbum

Bij een digitaal trouwalbum worden de foto's niet traditioneel ingeplakt, maar worden ze eerst helemaal uitgezocht en dan professioneel in een album gedrukt.

Een digitaal trouwalbum biedt vele mogelijkheden. De trouwfoto’s worden als een mooi geheel verwerkt in een album wat u helemaal naar uw smaak kunt aanpassen.

Een digitaal album kunt u zo bijzonder maken als u zelf wilt. U kunt kiezen voor een album waarin echt alleen foto’s staan, maar het is ook mogelijk om bij die foto’s een korte tekst te plaatsen als verslag van de dag.

De foto’s kunnen allemaal netjes naast elkaar afgedrukt worden, maar u kunt er ook voor kiezen om sommige foto’s schuin te plaatsen of in een collagevorm. Het is ook mogelijk om alle foto’s op één bladzijde verschillende formaten te geven. Op die manier krijgt u een speelser album dan wanneer alle foto’s op een rijtje staan.

Vaak kunt u zelf kiezen welke foto’s er in het album komen, en ook welke foto u op de voorkant wil hebben. Het lettertype, de tekst op de voorkant van het album en de hoeveelheid foto’s in het album, alles is aan te passen. Omdat tegenwoordig met de computer bijna alles mogelijk is, zijn de mogelijkheden met een digitaal fotoalbum oneindig.

U kunt aan de fotograaf vragen of u voorbeelden mag zien van eerder gemaakte digitale albums. Zodoende krijgt u een goed beeld van verschillende albums en doet u wat ideeën op voor uw eigen album.